Pitkäikäiset polyureapinnoitukset Rauman, Turun sekä koko Länsi-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Lännen Pintakäsittely Oy tekee laadukkaat polyureapinnoitukset joustavasti, asiakaslähtöisesti ja edullisesti Rauman seudun ja muun Varsinais-Suomen lisäksi muun muassa Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Oikealla pinnoitemateriaalilla suojaat lattian tai katon ja pidennät sen käyttöikää. Kuumaruiskutettava polyureapinnoite sopii lattiaan tai ulkokattoon ja suojaa sitä tehokkaasti kosteudelta, kemikaaleilta, kulumiselta ja muulta likaantumiselta. Jos olet epävarma, sopiiko polyureapinnoite tarpeisiisi, ota yhteyttä ja kysy!

Vedenpitävä pinta nopeasti ja laadukkaasti

Polyurea on paras pintamateriaali kaikkiin tarkoituksiin. Se eristää vettä tehokkaasti ja on nopea levittää, mikä aiheuttaa mahdollisimman vähän häiriötä tilan normaalissa toiminnassa. Polyurean käytössä on monta etua, sillä se on säätä ja lämpötilavaihteluita hyvin kestävä sekä suojaa kemikaaleilta ja yleiseltä kulumiselta.


Lännen Pintakäsittely Oy hoitaa polyureapinnoitukset nopealla aikataululla ja kilpailukykyiseen hintaan.

Myyntivalttimme

Toimintamme perustuu luotettavuuteen ja avoimuuteen. Haluamme, että asiakkaamme kokevat saavansa ammattitaitoista palvelua ja kestävää työnjälkeä. Olemme olleet alalla jo lähes 40 vuotta, joten tunnemme erilaiset työmenetelmät ja osaamme konsultoida asiakasta oikean pinnoitteen valinnassa. Meidät erottaa kilpailijoistamme kolme tärkeää tekijää:

Nopeus, Lännen Pintakäsittely Oy

Nopeus

Työskentelemme nopeasti ja joustavasti. Vastaamme asiakaskyselyihin aina ripeästi ja pystymme ottamaan uusia toimeksiantoja vastaan nopeallakin aikataululla.

Paloturvallisuus, Lännen Pintakäsittely Oy

Paloturvallisuus

Kaikki työt tehdään paloturvallisuusmääräyksiä tarkasti noudattaen ja riskejä ottamatta. Työmme tehdään turvallisesti ja lopputulos kestää aikaa ja kulutusta.

Laadukkuus, Lännen Pintakäsittely Oy

Laadukkuus

Meillä on 40 vuoden kokemus pinnoituspalveluista, ja kaikki työntekijämme ovat kokeneita alan ammattilaisia. Teemme työmme huolellisesti ja asiakaslähtöisesti. Takaamme aina onnistuneen lopputuloksen.

Polyureapinnoituksella kestävämpi katto – myös omakotitaloihin!

Polyurea on erinomainen valinta katon pinnoitteeksi. Se on saumaton, säänkestävä ja suojaa kattoa tehokkaasti kosteudelta sekä estää myös veden imeytymisen rakenteisiin. Tuote on turvallinen ja nopeasti kuivuva, joten sen käyttäminen sopii mainiosti esimerkiksi omakotitalojen katoille.

Teemme lattioiden ja kattojen polyureapinnoitukset Raumalla ja Lounais-Suomessa. Tilaa pinnoitus jo tänään.

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

  0400 527 242

  jukka.lankinen@lannenpintakasittely.fi

  lp@lannenpintakasittely.fi

   Köykäntie 72

     23950 Pyhäranta