Maalaustyöt Raumalta Turkuun ja koko Länsi-Suomeen

Ota yhteyttä

Lännen Pintakäsittely Oy tarjoaa monipuolisesti erilaisia pintakäsittelypalveluita Raumalla ja lähiseudulla. Meidän kauttamme saat apua maalaustarpeissasi, minkä lisäksi hoidamme metallipintojen käsittelyt sekä tasoitamme, hiomme ja puhdistamme pintoja käsittelyä varten. Kaikki pintakäsittely- ja maalaustyöt tehdään ammattimaisen tiimimme voimin nopeasti ja edulliseen hintaan.

Laadukasta jälkeä avaimet käteen -pakettina

Lännen Pintakäsittely Oy palvelee asiakkaitaan myös maalaustarpeissa. Maalaamme niin uudis- kuin saneerauskohteiden sisä- ja ulkopintoja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suoritamme myös esimerkiksi teräsrakenteiden pintakäsittelyä sekä muita pinnoite- ja maalaustöitä. Tarvittaessa hyödynnämme yhteistyökumppaneidemme asiantuntemusta.
Teemme maalaustyöt avaimet käteen -pakettina maalien hankkimisesta aina loppusiivoukseen saakka. Voit astua suoraan valmiiseen tilaan.

Maalauspalveluitamme ovat muun muassa:

  • Sisämaalaus

  • Ulko- ja julkisivumaalaus

  • Teollisuusmaalaus.

Meiltä onnistuu myös teräsrakenteiden pintakäsittely

Teräsrakenteet ovat kovassa kulutuksessa ja ulkotiloissa sään armoilla. Ne taistelevat kulumista ja likaantumista vastaan, ja usein teräsrakenteiden maalipinta alkaa halkeilla ajan kanssa. Oikea pintakäsittely ehkäisee kaikkia teräsrakenteille tyypillisiä ongelmia.


Me hoidamme teräsrakenteiden pintakäsittelyt ja valitsemme kohteeseen sopivan tekniikan, joka voi olla esimerkiksi hiekkapuhallus, teräskuulasinkous tai timanttihionta. Käsittelyn jälkeen teräspinta maalataan ja käsitellään kestävyyttä lisäävillä aineilla.

Muut palvelut

Maalaus- ja teräsrakenteiden pintakäsittelytöiden lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu myös epätasaisten lattiapintojen tasoitukset korjaus- ja uudiskohteissa. Meiltä saat tilattua esimerkiksi pumpputasoituksen tai jyrsintätyöt. Lisäksi puhdistamme myös pintoja esimerkiksi kuivajääpuhallusta hyödyntäen.


Onko mielessäsi kysymyksiä palveluistamme? Laajasta palvelutarjonnastamme löytyy varmasti sopiva vaihtoehto myös sinun tarpeisiisi. Kerro millaisesta kohteesta on kyse, ja me autamme oikeiden materiaalien valitsemisessa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Lännen Pintakäsittely Oy:ltä Raumalta saat parhaat pintakäsittelypalvelut. Lue lisää palveluistamme ja tilaa pintakäsittely- ja maalaustyöt meiltä!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

  0400 527 242

  jukka.lankinen@lannenpintakasittely.fi

  lp@lannenpintakasittely.fi

   Köykäntie 72

     23950 Pyhäranta