Laadukkaat lattiapinnoitukset – Rauma, Turku, Uusikaupunki ja muu Länsi-Suomi

Ota yhteyttä

Lännen Pintakäsittely Oy toteuttaa Rauman seudulla lattiapinnoituksia 40 vuoden kokemuksella. Käytämme hartsipohjaisia lattiapinnoitteita, jotka sopivat niin teollisuustiloihin, kauppoihin ja liikekeskuksiin kuin myös muihin kiinteistöihin. Lattiat esikäsitellään ja tarpeen vaatiessa tasoitetaan parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Pintakäsittely pidentää lattian ikää ja suojaa sitä kulumista ja likaantumista vastaan. Meillä on valikoimassamme sopiva pinnoitusaine kaikkiin tarpeisiin! Työt hoidamme aina joustavasti ja tehokkaasti, avaimet käteen -periaatteen mukaisesti.

Epoksimaali, polyuretaani- tai massapinnoite kohteen mukaan

Oikea pinnoiteaine riippuu lattian materiaalista ja kohteen käyttötarkoituksesta. Autamme mielellämme asiakkaitamme valitsemaan oikean pinnoitteen, joka sopii parhaiten työstettävään tilaan.

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa seuraavat, sideaineryhmän mukaan lajitellut pinnoitetyypit:

  • Polyuretaanipinnoite

  • Epoksipinnoite

  • Akryylimassapinnoite

  • Epoksimassapinnoite

  • Epoksimaali.

Meiltä onnistuvat myös kuvioidut design-lattiat sekä lattioiden askeläänieristeiden tekeminen. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kestävä lattiapinta teollisuustiloihin ja vaativiin oloihin

Lattiapinnoitteet sopivat erityisesti tiloihin, joissa lattia on kovan kulutuksen kohteena. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset teollisuustilat elintarviketehtaista konepajoihin sekä julkiset tilat ja liiketilat. 


Käyttämämme lattiapinnoitteet tarjoavat kestäviä, helppohoitoisia ja siistejä lattiaratkaisuja, jotka myös suojaavat alla olevaa betonia tai muuta materiaalia ulkopuolisilta kemikaaleilta, öljyiltä ja lialta.

Säästät muiden hyvien ominaisuuksien lisäksi rahallisesti huolehtiessasi lattian pinnoituksesta, sillä pinnoitus lisää lattian käyttöikää ja lattioiden uusimistarve vähenee.

Pinnoitustyöt avaimet käteen -pakettina

Suoritamme työmme avaimet käteen -pakettina. Esikäsittelemme lattian tasokkaalla ja uudenaikaisella kalustollamme esimerkiksi timanttihionnan, teräskuulasinkouksen tai jyrsinnän muodossa. Tarvittaessa tämän jälkeen tasoitamme epätasaisen lattian pinnoitteelle sopivammaksi. Toimitamme myös tarvittavat työvälineet ja materiaalit ja teemme työt aina loppusiivoukseen asti.


Tiimimme on kokenut ja ammattitaitoinen, ja työllämme on myös loistava hinta-laatusuhde. Työskentelemme aina asiakasta kuunnellen – sinun tarpeesi ovat meille tärkeimmät. Teemme työt nopeasti ja annetussa aikataulussa.


Palvelemme asiakkaita Raumalla, Turussa ja koko Länsi-Suomessa aina Tampereelle asti!

Teemme lattiapinnoitukset ammattitaidolla. Tutustu palveluihimme ja tilaa pinnoitus.

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

  0400 527 242

  jukka.lankinen@lannenpintakasittely.fi

  lp@lannenpintakasittely.fi

   Köykäntie 72

     23950 Pyhäranta